Μαζική δικαστική αγωγή κατά του ΟΑΕΕ από επαγγελματίες του Ν.Καβάλας

0

Στις 11/6 έγινε ενημέρωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν.Καβάλας στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου σχετικά με την συλλογική κατάθεση αγωγής κατά του ΟΑΕΕ σε όσους οφείλουν ασφάλιστρα.

Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω τα σημαντικότερα από όσα άκουσα.

Η αγωγή και οι όποιες αποφάσεις είναι ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΙΣ  (και για όσους δεν κατάλαβαν θα εφαρμοσθεί ΜΟΝΟΝ για όσους συμπεριλαμβάνονται στην αγωγή)

Μπορούν να συμμετέχουν όλα τα Μέλη του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μέλη της Ομοσπονδίας και ουσιαστικά όλοι οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ του Ν.Καβάλας .

Στόχος να βγει προσωρινή απόφαση σε 2-3 μήνες για θεώρηση βιβλιαρίων (μόνον σε όσους κάνουν αγωγή) και σε 2-3 χρόνια για την ακύρωση (τυχόν) των ποσών που αφορούν την κάλυψη ασθενείας την οποία δεν  παρέχει ο ΟΑΕΕ.

Στην ιστοσελίδα και στην παρούσα ανακοίνωση είναι τα έντυπα 20140613-ΟΑΕΕ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ που έδινε η Ομοσπονδία την Τετάρτη.

Αγωγή θα γίνει μόνον εάν υπάρχουν κατ’ ελάχιστο 100 συμμετοχές.

Καταληκτική ημερομηνία 30 ΙουΝίου 2014  (30/06/2014)

Οι αιτήσεις κατατείθενται συμπληρωμένες (και με το γνήσιο της υπογραφής) στα γραφεία της Ομοσπονδίας (ΕΡΜΟΥ 13- Καβάλα – παντοφλάδικα) με ταυτόχρονη καταβολή 100,00€ . Αν οι συμμετοχές είναι πολλές και μειωθεί το μέσο κόστος τότε θα επιστραφεί στον καθένα η όποια διαφορά.

Ανάλογη αγωγή από τον καθένα ξεχωριστά θα είχε κόστος περίπου 700€ κατά τα λεγόμενα των -2- Δικηγόρων.

Μπορείτε να επισκεφτείτε και το site της Ομοσπονδίας ΕΔΩ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
 

Καβάλα,  12/06/2014
                                                                  
  ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Προς: Όλους τους Επαγγελματίες Νομού Καβάλας
Θέμα: Δηλώσεις συμμετοχών στην προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ.

Το Επιμελητήριο Καβάλας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας σας ενημερώνει πως όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ θα πρέπει να προσκομίσουν εξουσιοδότηση (με το γνήσιο της υπογραφής) και 100 ευρώ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014 στην γραμματεία της Ομοσπονδίας Ε.Β.Ε. Καβάλας επί της οδού Ερμού 13 (παντοφλάδικα) στην Καβάλα. Την εξουσιοδότηση μπορείτε να την προμηθευτείτε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας και από το site: http://www.oevek.gr
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία της Ομοσπονδίας Ε.Β.Ε. Καβάλας τις ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή 9-1 το πρωί και απογεύματα Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 6-8:30μμ) στο Τηλ 2510-223323, Φαξ 2510-229687, E-mail: oevek@otenet.gr, Ιστοσελίδα: http://www.oevek.gr

.

Εκ των Διοικήσεων

Δελτίο Τύπου Εξουσιοδότηση

 

Share.

About Author

Leave A Reply

eXTReMe Tracker