ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ε.Λ.Π. – 7-8/3/2015 – Προσέλευση Συναδέλφων και Υπαλλήλων

0

!!!! Οι Συνάδελφοι που οφείλουν συνδρομές έως και 2014 παρακαλούνται να έρθουν έγκαιρα στο LUCY το Σάββατο 7/3 στις 11.15′-11.30′ για να μην είναι έξω από την αίθουσα όταν αρχίσει το Σεμινάριο. Αναγκαίο να προσέρχονται για τακτοποίηση και παραλαβή των αποδεικτικών εισόδου μαζί με τους υπαλλήλους τους.

Άλλη λύση η κατάθεση της/των Συνδρομής/μών στον λογαριασμό του Συλλόγου που σας στάλθηκε έως και ΑΥΡΙΟ Πέμπτη 5/3 και έως 17.00 το απόγευμα για να το δούμε το βράδυ (κυρίως στον λογαριασμό της ΠΕΙΡΑΙΩΣ που ελέγχουμε μέσω e-banking και δεν θα χρειασθεί να πάμε στην Τράπεζα)

Ευχαριστούμε όσους το έκαναν ήδη και για την κατανόηση των υπολοίπων.

Όλοι έχετε λάβει email με το ποσό των συνδρομών που οφείλεται (όσοι οφείλουν μόνον το 2015 ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ email αλλά εάν θέλουν θα πληρώσουν και την Κυριακή ή σε κάποιο διάλλειμα) .

Επίσης θερμή παράκληση λόγω του ότι αρκετοί Συνάδελφοι αποφάσισαν αυτή την εβδομάδα για την συμμετοχή τους στο Σεμινάριο, τα Μέλη να ενημερώσουν τους υπαλλήλους τους ότι πρέπει ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ τους και με την είσοδο στην αίθουσα να κάθονται στα πίσω καθίσματα που δεν έχουν μπροστά τους τραπέζι για σημειώσεις κλπ.

Στο Α’  διάλλειμμα (ή εάν είναι εύκολο κατά την έναρξη) καθώς θα υπάρχουν άδειες θέσεις θα μπορέσουν να πάνε ποιο μπροστά.

Βλέπεται η δυνατότητα για καθίσματα με σχολική διάταξη σταματάει στα 180 και εμείς θα είμαστε περισσότεροι καθώς δώσαμε την δυνατότητα σε Συναδέλφους να φέρουν >1 υπάλληλο βάσει των συμμετοχών που είχαμε μέχρι το προηγούμενο Σάββατο.

Ευχαριστώ εκ μέρους του Δ.Σ. για την κατανόηση και την βοήθεια.

Νικόλαος Γ. Πατέλης

Share.

About Author

Leave A Reply

eXTReMe Tracker