Συμμετοχή του Συλλόγου στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ κινητοποίηση της 27/11/14 που προκήρυξε η ΓΣΕΒΕΕ

0

Συμμετοχή του
«Συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Καβάλας» στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ κινητοποίηση της 27/11/14 που προκήρυξε η ΓΣΕΒΕΕ

Καβάλα 25/11/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι,
Πρέπει στις 27/11/14 να ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ τα γραφεία μας και να συμμετέχουμε ενεργά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μέτρων που στοχεύουν στην εξαφάνιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που πέρα από την ραχοκοκαλιά αποτελούν και το 100% της πελατείας μας. Και σίγουρα καμία συναλλαγή με την ΓΓΠΣ και το ΕΡΓΑΝΗ

Ο αγώνας του «καναπέ» πρέπει να βγει από την μυαλό μας καθώς μόνον οι «άλλοι» δεν μπορούν να λύσουν ΚΑΙ τα δικά ΜΑΣ προβλήματα.
Δυστυχώς ακόμη μια φορά και στην Καβάλα θα γίνουν δύο συγκεντρώσεις εξ αιτίας των εντολών από κομματικά επιτελεία στους Συνδικαλιστές που τα «υπηρετούν»

Αν και η ΓΣΕΒΕΕ έλαβε ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση για την κινητοποίηση της 27/11 πριν από ένα μήνα εντούτοις η Κυβέρνηση δεν χρειάσθηκε να προσπαθήσει για το «διαίρει και βασίλευε» καθώς αυτό είναι «δικαίωμα» των κομματικών συνδικαλιστών.

Δεν θα επεκταθώ στην ανάλυση των προβλημάτων που, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, εισήλθαν και στον Κλάδο μας που ευρισκόμενος στις συμπληγάδες μεταξύ ηθικού και επαγγελματικού καθήκοντος βρέθηκε στην δίνη της ύφεσης και μεγάλο ποσοστό Συναδέλφων δεν έχουν φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ αυτοί που καταφέρνουν ακόμη να είναι συνεπείς στις οφειλές τους αντιλαμβάνονται ότι ρίχνουν λεφτά σε ένα πηγάδι και δεν έχουν υγειονομική περίθαλψη ενώ η πιθανότητα να λάβουν την κατώτατη «εγγυημένη» σύνταξη των 360€ μέρα με την μέρα αυξάνεται.
Η εικόνα που περιγράφω δεν είναι της φαντασίας μου αλλά αυτών που φτάνουν στα αυτιά όλων μας.

Πρέπει λοιπόν να διεκδικήσουμε μαζί με τους άλλους Επαγγελματίες αλλά και τους Εργαζόμενους του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα στις 27/11
-ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ προσπάθειες για ανάκαμψη της οικονομίας να ληφθούν μέτρα ΤΩΡΑ
-ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ από το 1ο ΕΥΡΩ
-ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ για την κάλυψη των υποχρεώσεων του σαν μικρό αντάλλαγμα για το κλέψιμο των αποθεματικών του ΤΕΒΕ επί δεκαετίες
-ΝΑ στελεχωθεί το ΠΕΔΥ
-Λέμε ΝΑΙ στην δημόσια Υγεία
-ΝΑΙ στην αποδοχή της πρότασης της ΓΣΕΒΕΕ για κεφαλαιοποίηση των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ

Συνάδελφοι το Δ.Σ. απευθύνει το εξής κάλεσμα στα Μέλη του Συλλόγου:
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Πέμπτη 27/11/14 στις 11.00 πμ στην πλατεία Καπνεργάτη μαζί με τους Υπαλλήλους μας ας ενώσουμε την φωνή μας με τους υπόλοιπους κλάδους επαγγελματιών και υπαλλήλων που θα βρίσκονται εκεί.

Ας βγούμε από το «καβούκι» μας γιατί ο Κλάδος μας αντιμετωπίζει και πρόσθετα προβλήματα που σήμερα κάποιοι τα «αντιλαμβάνονται σφαιρικά» και κάποιοι ηθελημένα κάνουν πως τα αγνοούν ή πιστεύουν ότι δεν μπορούν να τους αγγίξουν.

Οι Μνημονιακές υποχρεώσεις θα κρατήσουν 15-20 χρόνια και είναι σήμερα ποιο φανερό από ποτέ ότι
(1ον) η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και σταθερή κυβέρνηση αλλά κυρίως
(2ον) αυτή η «πολιτική» λιτότητας δεν μπορεί να συνεχισθεί.

Ας το ακούσουν λοιπόν οι Βουλευτές μας, η Κυβέρνηση και η Τρόϊκα αυτό το «φτάνει πια» που θα φωνάξουμε.

Την Πέμπτη λοιπόν ΟΛΟΙ μπροστά στο περίπτερο του ΟΤΕ στην Πλατεία Καπνεργάτη στις 11 το πρωί. Ας μην λείψει κανείς. Αν δεν υπάρχουν μικρομεσαίοι δεν θα υπάρχουμε και εμείς.

Αν δεν ζητήσουμε αλλαγή δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε.

«Η δύναμη των κυμάτων βρίσκεται στην επιμονή τους» G.GURI

Με Συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

                             Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν.Γραμματέας

Νικόλαος Γ. Πατέλης     Ιωάννης Παναγιωτίδης

Share.

About Author

Leave A Reply

eXTReMe Tracker