Το 1ο «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2018» [από την Π.Ο.Φ.Ε.Ε.] στην Καβάλα στις 5 & 6 Μαίου 2018

0

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ενημερώνει τα Μέλη του ότι με απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. θα γίνει στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαίου 2018 διήμερη φορολογική ημερίδα που θα καλύπτει όλα τα φορολογικά αντικείμενα με εισηγητές και από την Α.Α.Δ.Ε.

Η ημερίδα αυτή διοργανώνεται από το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. εδώ και -3- χρόνια με τον τίτλο «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ»

Για το 2018 το πρώτο θα γίνει στην Καβάλα και σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν Συνάδελφοι Μέλη των Συλλόγων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. τόσο από τον Νομό της Καβάλας όσο και από τους όμορους Νομούς και όχι μόνον.

Θα αναλυθούν – μεταξύ των άλλων – οι αλλαγές στην Φορολογία Φυσικών και Νομικών Προσώπων (Ε1, Ε3, Ν) διατάξεις του Φ.Π.Α. , Εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία, Φορολογικός Έλεγχος κ.α. επίκαιρα θέματα (οι εισηγητές θα είναι 5-7 και για τις δύο ημέρες)

Αναλυτικό πρόγραμμα δεν έχουμε ακόμη αλλά έχουν γίνει ήδη οι αναγκαίες κρατήσεις για τον τόπο και τον χρόνο της διοργάνωσης.

Τόπος: Το Ξενοδοχείο LUCY στην Καβάλα

Χρόνος : To απόγευμα του Σαββάτου 5/5/2018 και

                  Το πρωϊνό της Κυριακής 6/5/2018

Ελάχιστη διάρκεια 10 ώρες

Η απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. είναι για μηδενικό κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση για τα ταμειακά Μέλη των Ενώσεων Μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. αλλά λόγου του μεγάλου κόστους πιθανότατα να υπάρξει μια μικρή συμβολική συμμετοχή για να καλύψει τμήμα του κόστους της διοργάνωσης

Η παρούσα ανακοίνωση έχει σκοπό την έγκαιρη ενημέρωσή σας για την οργάνωση του χρόνου σας και την δυνατότητα συμμετοχής σας στην πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Γ. Πατέλης

Share.

Leave A Reply

eXTReMe Tracker