Από την φύση μας ως Λαός είμαστε αισιόδοξοι …

0

…σε αυτό βοηθάει ο ήλιος, η θάλασσα και το καλοκαιράκι καθώς έχουμε 7/7

Αυτές τις δύσκολες στιγμές “κρατάμε” μόνον τις δηλώσεις των Ευρωπαίων που μας δίνουν την ελπίδα ότι θα βρεθεί λύση (ίσως όχι σήμερα) που θα ικανοποιεί τους περισσότερους από τους κοινούς στόχους της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελληνικών Κομμάτων όπως φάνηκε από το κοινό χθεσινό ανακοινωθέν.

“ΚΟΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ” που έπρεπε να είχαν καταγραφεί και δημοσιοποιηθεί στην Ευρώπη αλλά και στο εσωτερικό το 2009 ή το 2010 ή το 2012 ή πριν μερικούς μήνες..

Τώρα στο +5′ κάνουμε προτάσεις που δεν διαφέρουν στο 95% από τις προτάσεις της συμφωνίας που πανηγυρικά απορρίψαμε πριν 2 ημέρες.

Γι’ αυτό ο Πρωθυπουργός έκανε μέσα σε 12 ώρες το “ΟΧΙ” να φαντάζει σαν ένα μεγάλο “ΝΑΙ” απέναντι σε όλα αυτά που επιτρέψαμε να μπούνε ανάμεσα στην καρδιά και στο μυαλό του καθενός μας. Καθώς άλλα έλεγε η καρδιά μου και άλλα η φωνή της λογικής.

Στην ζωή δυστυχώς συχνά το εφικτό διαφέρει από το επιθυμητό.

Μακάρι να μην διαψευθούν οι ελπίδες ΟΛΩΝ ΜΑΣ για ένα καλύτερο και σταθερότερο περιβάλλον από αυτό που ζούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σήμερα.

Οι ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ είναι αναγκαίες για να βγει η Χώρα μας σύντομα από το τέλμα και την ύφεση.

Αυτό εγώ θεωρώ ότι απαιτεί αλλαγή νοοτροπίας όλων μας.

Να προτάξουμε το Δημόσιο Συμφέρον από το ατομικό ή του απέναντί μας.

Η Ελλάδα το χρειάζεται αυτό και ΕΜΕΙΣ όλοι μαζί και ο καθένας ατομικά ΠΡΕΠΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να προσπαθήσει να το υλοποιήσει στην καθημερινή του πρακτική είτε σαν Φυσικό Πρόσωπο είτε σαν Λογιστής – Φοροτεχνικός.

 

Share.

About Author

Leave A Reply

eXTReMe Tracker