Για το Σεμινάριο του ΟΕΕ στις 19/10/2014 από τον Συνάδελφο κ. Γιώργο Χριστόπουλο

0

Ένα πολύ καλό σεμινάριο 5 ωρών παρακολούθησαν οι 60 περίπου Συνάδελφοι που βρέθηκαν στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης την Κυριακή

Για αυτούς που θυσιάσαν το πρωινό τους ο Συνάδελφος Γιώργος Χριστόπουλος με ιδιαίτερη ευθύνη για το καθήκον που ανέλαβε επισήμανε διατάξεις της φορολογικής νομοθεσίας που έχουν καθημερινή εφαρμογή στην δουλειά μας – καθώς και ο ίδιος είναι καθημερινά μαχόμενος και όχι Δημόσιος Υπάλληλος ή Συνταξιούχος – και απάντησε σε ερωτήματα. Τον ευχαριστούμε που δέχθηκε να έρθει και στην Καβάλα

Μας ενημέρωσε δε και για όλους εκείνους τους νέους κωδικούς που θα συναντήσουμε στο Ε9 για τον ορθό υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ και θα κυκλοφορήσουν σε εγκύκλιο όταν ανοίξει το σύστημα.

Οι περίπου 40 Συνάδελφοι που δήλωσαν συμμετοχή και δεν ήρθαν δεν “κέρδισαν” χρόνο δουλειάς ή ξεκούρασης αλλά σίγουρα έχασαν κάτι από όλα αυτά που αναφέρθηκαν και που – θεωρώ δεδεομένο λόγω της πείρας μου – έχει διαφύγει έως τώρα της προσοχής τους.

Θεωρώ ότι οι απόντες παραβλέπουν την προσπάθεια που γίνεται από κάποιους Συναδέλφους του Συλλόγου μας για να γίνουν σεμινάρια στην Καβάλα ακόμη και μέσω του ΟΕΕ που καλύπτει το κόστος των εισηγητών . Τίποτε δεν γίνεται “αυτόματα” και όταν ο εισηγητής είναι εν ενεργεία Συνάδελφος είναι δεδομένο ότι ο κάθε συμμετέχων κάτι θα οφεληθεί.

Επίσης όσοι δηλώνουν συμμετοχή και δεν έρχονται ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ότι εάν δεν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχής στα σεμινάρια αυτά θα πάψουν να υλοποιούνται στην Καβάλα και θα γίνονται σε άλλες πόλεις και θα πρέπει να μετακινούμεθα ή αντί για 2 θα γίνεται 1 στην Καβάλα. Ο αριθμός των συμμετασχόντων είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ.

Υπενθυμίζω πάλι για το Σεμινάριο στις 02/11 στην Καβάλα στον ίδιο τόπο, ίδια ώρα από τον Χρ.Γιαννόπουλο για τα ισχύοντα στις φορολογικές διατάξεις με τις έως σήμερα αλλαγές.

Νίκος Πατέλης

Share.

About Author

Leave A Reply

eXTReMe Tracker