Με εισηγητή τον Ορκωτό κ.ΒΡΟΥΣΤΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – Σεμινάριο για Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ν.4308/2014) στην Καβάλα στις 7 & 8/3/15

0

Στην συνεδρίαση της 3/2/15 του Δ.Σ. του Συλλόγου οριστικοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες για το ΔΙΗΜΕΡΟ (πάνω από 12 ώρες) σεμινάριο για τα Ε.Λ.Π. – Ν.4308/2014 .

Θα ξεκινήσουμε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου πιθανότατα 12.00 – 19.00 και θα συνεχίσουμε το πρωί της Κυριακής 09.00 – 15.30 επομένως φροντίστε να είστε ελεύθεροι από άλλες υποχρεώσεις.

Το Σάββατο 7/3 θα αναλυθούν τα Κεφάλαια 1 – 3 (ΠΟΛ.1003/31.12.2014)

Κεφάλαιο 1: Πεδίο εφαρμογής και κατηγορίες οντοτήτων ( άρθρα 1 και 2). Αναφέρεται στο πεδίο εφαρμογής και στην ταξινόμηση των υποκείμενων οντοτήτων βάσει μεγέθους.

Κεφάλαιο 2: Λογιστικά αρχεία (άρθρα 3 έως 7).

Κεφάλαιο 3: Παραστατικά πωλήσεων (άρθρα 8 έως 15).

Την Κυριακή 8/3 θα αναλυθούν τα κεφάλαιο 4-7

Κεφάλαιο 4: Αρχές σύνταξης χρηματοοικονομικών καταστάσεων (άρθρα 16 και 17).

Κεφάλαιο 5: Κανόνες επιμέτρησης (άρθρα 18 έως 28).

Κεφάλαιο 6: Προσάρτημα και απαλλαγές (άρθρα 29 και 30).

Κεφάλαιο 7: Ενοποιημένες χρηματοοικονομικές καταστάσεις (άρθρα 31 έως 36).

Εξ όσων γνωρίζουμε για πρώτη φορά Πανελλαδικά γίνεται σεμινάριο για τα Ε.Λ.Π. ή τα “μικρά” Δ.Λ.Π. και μάλιστα με εισηγητή τον Ορκωτό Ελεγκτή-Λογιστή κ. ΒΡΟΥΣΤΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ [Μέλος της εισηγητικής Επιτροπής για την σύνταξη των Ε.Λ.Π. και των Εγκυκλίων τους καθώς και της διαρκούς επιτροπής για την βελτίωσή τους και Μέλους του νέου Συμβουλίου Λογιστικής Τυποποίησης (ΣΛΟΤ)] .

Ο ίδιος θα είναι εισηγητής και τις δύο ημέρες.

Θα πραγματοποιηθεί στο 5* Ξενοδοχείο LUCY στην Ακτή Καλαμίτσα – Καβάλα (στην μεγάλη ισόγεια αίθουσα των 445τμ με χωριτικότητα 210+ ατόμων σε σχολική διάταξη δηλ. με τραπεζάκι για σημειώσεις για τους 180) και έχουμε λάβει ιδιαίτερη προσφορά για διανυκτέρευση στο ίδιο ξενοδοχείο για όσα Μέλη του Συλλόγου από την Θάσο ή Συναδέλφους από άλλους Νομούς επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τις δύο ημέρες (μονόκλινο 52€ και δίκλινο 74€ με πρωϊνό)  και χρειάζονται διανυκτέρευση. Οι δηλώσεις για την ανάγκη κράτησης δωματίου θα γίνονται επίσης στο email του Συλλόγου μαζί με την δήλωση συμμετοχής, όμως ο κάθε Συνάδελφος θα είναι υπέυθυνος για την πληρωμή του απευθείας στο Ξενοδοχείο.

Το κόστος συμμετοχής θα είναι και για τις δύο ημέρες :

α) Για τα Μέλη που είναι ταμειακά εντάξει έως και την χρήση 2014 Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

β) Για τα Μέλη που οφείλουν συνδρομές από 2 έτη και πάνω (2014,2013 και παλαιότερα) θα πρέπει να καταβάλλουν συνδρομές τουλάχιστον δύο -2- ετών και η συμμετοχή θα είναι Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

γ) Για τους υπαλλήλους των ταμειακά εντάξει Μελών (έως και το 2014) η συμμετοχή θα είναι 10€ με ανώτατο αριθμό ένας (1) υπάλληλος ανά Μέλος ώστε να χωρέσουμε στην αίθουσα. Αν υπάρχουν επιπλέον αιτήσεις και υπάρξουν διαθέσιμες θέσεις οι Συνάδελφοι θα ενημερωθούν εγκαίρως και για τους άλλους υπαλλήλους τους. (Απαραίτητο το αποδεικτικό απασχόλησης).

δ) Για τα ΝΕΑ Μέλη (εγγραφή στο 2015 έως την ημέρα του Σεμιναρίου) (Λογιστές – Φοροτεχνικούς Ελεύθερους Επαγγελματίες του Ν.Καβάλας) αναγκαία η καταβολή συνδρομής για το 2015 (60€) το δικαίωμα εγγραφής (15€) + 10€ για το Σεμινάριο . Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου (υπάρχει στο site στο τμήμα : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ) οι Συνάδελφοι με έναρξη το 2015 απαλλάσονται από συνδρομή για το 2015.

ε) Για τα ΜΗ ΜΕΛΗ (π.χ. υπαλλήλους των πελατών σας και κάθε τρίτο) το κόστος θα είναι 100€

στ) ειδικά για τους Συναδέλφους Μέλη Ενώσεων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. το κόστος συμμετοχής έχει ορισθεί στα 20€

Δηλώσεις συμμετοχής απαραίτητες από ΟΛΟΥΣ για τον σωστό προγραμματισμό της διοργάνωσης.

Το Σάββατο το μεσημέρι θα υπάρχει και κρύο σάντουιτς για ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες και φυσικά πλούσιος μπουφές με καφέ, τσάϊ  κλπ ροφήματα κλπ και για τις δύο ημέρες.

Συνάδελφοι μην ξεχνάτε οτι από τα 60€ της ετήσιας συνδρομής μας τα 25€ πηγαίνουν στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. καθώς και ο Συνδικαλιστικός αγώνας έχει ανάγκη χρημάτων.

Και όπως όλα τα 16 χρόνια λειτουργίας τους Συλλόγου μας φροντίζουμε οι συνδρομές των Μελών μας να είναι όχι απλά ανταποδοτικές στο σύνολό τους αλλά να δημιουργούν και υπεραπόδοση. Με το ίδιο σκεπτικό προσφέρουμε δωρεάν ένα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ σεμινάριο που όμως χρεώνεται ακριβά από κάποιες εταιρίες.

Όλα τα Μέλη του Δ.Σ. θα έχουν στην διάθεσή τους κατάσταση με τις τυχόν οφειλόμενες συνδρομές των Μελών και υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός (ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ALPHA) στον οποίο μπορούν να κατατείθενται οι συνδρομές ώστε να αποσυμφορήσουμε την έκδοση αποδείξεων στο Lucy.

Οι δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν με την ανάρτηση της παρούσης ανακοίνωσης με email στο nikos.patelis@eges.gr  ή με SMS στο 6936901213 

Θα εκδοθεί και νεώτερη ανακοίνωση με το ακριβές ωρολόγιο πρόγραμμα.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Νικόλαος Γ.Πατέλης

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply

eXTReMe Tracker