Νικόλαος Γ. Πατέλης – πρόσκληση στα Μέλη του Ο.Ε.Ε. για στήριξη της Π.Ο.Φ.Ε.-Ε. την Κυριακή 11/12/16

0

Αυτή την Κυριακή 11/12 από 8πμ – 6μμ τα Μέλη του ΟΕΕ με δικαίωμα ψήφου έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους για την Συνέλευση των Αντιπροσώπων και τις Τοπικές Διοικήσεις.

Προσωπικά συντάσσομαι, συμμετέχω και στηρίζω το ψηφοδέλτιο της Παράταξης Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων – Επαγγελματιών (ΠΟΦΕ – Ε), επειδή πιστεύω ότι μπορούμε καλύτερα , να διεκδικήσουμε στην ΣτΑ και σαν Τοπική Διοίκηση την μεταφορά και ικανοποίηση των αιτημάτων του Κλάδου μας .

Δικός μου σκοπός [και για αυτό πήρα την απόφαση να συμμετέχω για τελευταία φορά σαν υποψήφιος σε αυτόν τον αγώνα για το Μέλλον του Κλάδου που υπηρετώ Συνδικαλιστικά τα τελευταία 18 χρόνια] είναι να υλοποιηθούν αυτήν την 3ετία (1) η αναγκαία αναδιατύπωση του Κώδικα Δεοντολογίας που η βασική του δομή είναι πνευματική μου δουλειά (από το 2006) που στόχο είχε την ανύψωση του Λειτουργήματος που ασκούμε,ώστε να περιλαμβάνει και ελάχιστες κοστολογημένες αμοιβές για τις θεσμοθετημένες εργασίες που ασκούμε (2) να υλοποιηθεί η διάταξη του Ν.3842/2010 για την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ όλων όσων ασκούν νόμιμα το Επάγγελμα χωρίς εξαιρέσεις (3) να λάβουμε επιτέλους την «ηλεκτρονική υπογραφή» για να εξασφαλισθούμε από την ιδιοποίηση του ονόματός μας για παράνομες πράξεις και (4) να μπουν οι βάσεις για να μπορούμε σύντομα να αποφασίζουμε ΕΜΕΙΣ για ότι αφορά ΕΜΑΣ.

Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» που τονίζω εδώ και 18 χρόνια σε κάθε κείμενο, σε κάθε θέση που υπηρέτησα – με την εντολή σας – στο Συνδικαλιστικό Κίνημα του Κλάδου μας, δεν είναι τρεις λέξεις άνευ νοήματος αλλά η πεμπτουσία της Συνδικαλιστικής δράσης που υπηρέτησα και θα υπηρετώ όσο έχω το δικαίωμα και θα παρακολουθώ από κοντά μετά.

Ζητώ, προσωπικά, την στήριξη σας στο πρόσωπό μου  για την ανάδειξη της ΠΟΦΕ-Ε ως 1ης δύναμης στο 2ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας

Ο κάθε Συνάδελφος πίσω από το παραβάν, είναι μόνος του με την συνείδησή του για να αποφασίσει ποιον πρέπει να στηρίξει που θα αγωνισθεί για το ΕΜΕΙΣ και όχι για το ΕΓΩ του.

Εγώ το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θέλω και μορώ (πιστεύω ότι αποδεικνύω καθημερινά ότι έχω ακόμη τις δυνάμεις) να συνεχίσω με το ίδιο πάθος όπως πριν 18 χρόνια για την ανάδειξη του ρόλου του Λειτουργήματος που ασκούμε στην Ελληνική Κοινωνία διαχέοντας την αναγκαία γνώση σε νέους και παλαιούς Συναδέλφους.

Καλώ τους Συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς αλλά και όσους ασπάζονται τους στόχους μας και τα οράματά μας για το Ο.Ε.Ε. και τον Κλάδο να στηρίξουν την παράταξη της Π.Ο.Φ.Ε.- Ε . και τους Συναδέλφους (όχι μόνον με την ψήφο τους αλλά και με το να μιλήσουν στον συγγενή, τον φίλο ή τον γνωστό που έχει δικαίωμα ψήφου) που αποφάσισαν να εκτεθούν στην κρίση των Συναδέλφων μας μέσα από τον Συνδυασμό της γιατί

ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
να βελτιώσουμε τις συνθήκες της δουλειάς μας και της ζωής μας.
Διαβάστε τις θέσεις και τους στόχους της ΠΟΦΕ-Ε στο site
http://www.pofe-e.gr/oee16/

και όλο το κείμενο της επιστολής μου στα Μέλη του Ο.Ε.Ε. ΕΔΩ

ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ  ΠΑΝΤΟΥ
όπου λαμβάνονται αποφάσεις για εμάς.
Διεκδικούμε ισότιμη συμμετοχή στην διαμόρφωσή τους
Κάθε ψήφος μετράει
Να μην απουσιάσει κανείς την Κυριακή 11/12 από 8.00 – 16.00
Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ο Συνάδελφός σας
Νικόλαος Γ. Πατέλης

Share.

About Author

Leave A Reply

eXTReMe Tracker