ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στα Μέλη του Συλλόγου και κάθε κάτοικο της Καβάλας: Όλοι μαζί την Τρίτη 15-05-2018 και ώρα 13:00 στην πλατεία Ελευθερίας, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

0

Να βροντοφωνάξουν «όχι στα διόδια» θέλουν οι πολίτες της Καβάλας στο συλλαλητήριο της Τρίτης, 15/5. Οργανώσεις, σωματεία, κόμματα, σύλλογοι έχουν δηλώσει την πρόθεση τους να συμμετάσχουν δυναμικά και μαζικά στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στη 1μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας. Εκτός από το δήμο Καβάλας που είναι και ο διοργανωτής του συλλαλητηρίου, πολλοί φορείς έχουν εκδώσει ανακοίνωση κατά της κατασκευής διοδίων πάνω από την Καβάλα.

Δήμος Καβάλας

Όλοι μαζί την Τρίτη 15-05-2018 και ώρα 13:00 στην πλατεία Ελευθερίας, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ,

Φίλες και φίλοι,

Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή όλων μας, στο μεγάλο συλλαλητήριο της Τρίτης 15-05-2018 και ώρα 13:00 στην πλατεία Ελευθερίας, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, πάνω από την πόλη της Καβάλας.

Το διακύβευμα τεράστιο: Ο οικονομικός, τουριστικός, επιχειρηματικός στραγγαλισμός της πόλης μας, του Δήμου μας, του Νόμου μας.

Και κυρίως η προστασία της υγείας μας, από την άνευ προηγούμενου επερχόμενη επιβάρυνση του περιβάλλοντος, με ρύπους σε συνδυασμό με τις τριτοκοσμικές συνθήκες που θα επικρατούν καθημερινά στον αστικό ιστό της πόλης μας και το κυκλοφορικό χάος.

Φίλες και φίλοι,

Ήρθε η ώρα να συμπράξουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, να αποτρέψουμε το επερχόμενο έγκλημα σε βάρος της κοινωνίας μας.

Θα μετρηθούμε και θα αναμετρηθούμε με την ιστορία μας.

Και επειδή θα λογοδοτήσουμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Share.

About Author

Leave A Reply

eXTReMe Tracker