Ενημέρωση των μελών του ΟΕΕ για την προκήρυξη 2/Κ/2015 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση 465 θέσεων στο Υπουργείο Οικονομικών.

0

Δελτίο Τύπου (Παρασκευή – 29/05/2015)
Ενημέρωση των μελών του ΟΕΕ για την προκήρυξη 2/Κ/2015 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση 465 θέσεων στο Υπουργείο Οικονομικών.

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας

Παρασκευή, 29.05.2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2/Κ/2015 ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΠΛΗΡΩΣΗ 465 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Στην 2K/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων εξήντα πέντε (465) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών, ως τίτλοι σπουδών στον ΚΛΑΔΟ – ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ «ΠΕ Εφοριακών (Με πτυχίο Οικονομικών)» γίνονται αποδεκτοί περιοριστικά οι παρακάτω τίτλοι:

«Πτυχίο ή δίπλωμα Οικονομικών ή Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών ή Δημοσίων Οικονομικών ή Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης ή Στατιστικής ή Στατιστικής και Αναλογιστικής Επιστήμης ή Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης ή Στατιστικής και Αναλογιστικών – Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών ή Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής ή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ή Λογιστικής Χρηματοοικονομικής και Ποσοτικής Ανάλυσης».

Μετά από διαμαρτυρίες μελών του ΟΕΕ αποφοίτων πανεπιστημιακών τμημάτων άλλων οικονομικών σχολών και αναγνωρίζοντας το δίκαιο του αιτήματός τους να συμπεριληφθούν στους έχοντες δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό, με παρέμβαση του ΟΕΕ στο Υπουργείο Οικονομικών και στο ΑΣΕΠ ,ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι στη συγκεκριμένη Προκήρυξη μπορούν να συμμετάσχουν και κάτοχοι τίτλων που δεν αναφέρονται ρητά στον εν λόγω Πίνακα αλλά είναι ισότιμοι και αντίστοιχης ειδικότητας με κάποιον από τους ρητά αναφερόμενους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση και όπως ρητά αναφέρεται στην Προκήρυξη 2Κ/2015 (Βλ. σελ. 85), οι υποψήφιοι υποχρεούνται να προσκομίζουν συγχρόνως βεβαίωση του αρμοδίου οργάνου του Α.Ε.Ι. ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) Α.Ε.Ι. ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) Α.Ε.Ι., στο οποίο ανήκει το Τμήμα που χορήγησε το εν λόγω πτυχίο ή δίπλωμα, περί του ότι ο τίτλος αυτός στηρίζεται σε σπουδές που καλύπτουν με πλήρη επάρκεια το γνωστικό αντικείμενο του πτυχίου που ζητείται από την Προκήρυξη (Π.Δ.50/2001 άρθρο 26 παρ. 2, όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα). Σε περίπτωση που δεν προσκομισθεί η βεβαίωση αυτή, ο επικαλούμενος τίτλος δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Share.

About Author

Leave A Reply

eXTReMe Tracker